Komisioni për Punën, Çështjet Sociale dhe Shëndetësinë

Komisioni për Punën, Çështjet Sociale dhe Shëndetësinë shqyrton brenda fushave të përgjegjësisë projektligjet, projektvendimet dhe çështjet e tjera që paraqiten në Kuvend, kryen studime për efektivitetin e ligjeve në fuqi, ndjek zbatimin e ligjeve dhe kontrollon veprimtarinë e ministrive dhe të organeve të tjera qendrore, duke i propozuar Kuvendit ose Këshillit të Ministrave marrjen e masave përkatëse, si dhe propozon për miratim në Kuvend projektligje, projektdeklarata ose projektrezoluta. Fushat e përgjegjësisë: Marrëdhëniet e punës, çështjet sociale, sigurimet shoqërore, familja, gruaja dhe shëndetësia. Përbërja është si më poshtë vijon: Petrit Vasili – kryetar (LSI), Elisa Spiropali – zëvendëskryetare (PS), Bardh Spahia – zëvendëskryetar (PD), Klodiana Spahiu – sekretare (PS), Flamur Golemi – anëtar (PS), Ilir Pendavinji – anëtar (PS), Edlira Bode – anëtare (PS), Adelina Rista – anëtare (PS), Arben Kamani – anëtar (PS), Roland Xhelilaj – anëtar (PS), Almira Xhambulla – anëtare (PS), Nuri Belba – anëtar (PS), Halim Kosova – anëtar (PD), Grida Shqima – anëtare (PD), Orjola Pampuri – anëtare (PD), Lindita Metaliaj – anëtare (PD), Vangjel Tavo – anëtar (LSI), Floida Kërpaçi – anëtare (LSI) Anëtarët zëvendësues janë: Vilma Bello (PS), Klotilda Bushka (PS), Blerina Gjylameti (PS), Izmira Ulqinaku (PD), Tritan Shehu (PD), Sezai Rrokaj (LSI), Nora Malaj (LSI).