Rendet e ditës për “Komisioni për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik”

E hënë, datë 3 tetor 2022
03/10/2022
E hënë, datë 19 shtator 2022
19/09/2022
E mërkurë, datë 14 shtator 2022
14/09/2022
E martë, 6 shtator 2022
06/09/2022
E mërkurë, datë 6 korrik 2022
06/07/2022