Rendet e ditës për “Komisioni për Punën, Çështjet Sociale dhe Shëndetësinë”

E mërkurë, datë 21 shtator 2022
21/09/2022
E martë, datë 13 shtator 2022
13/09/2022
E martë, datë 19.07.2022
19/07/2022
E hënë, datë 18 korrik 2022
18/07/2022
E hënë, datë 4 korrik 2022
04/07/2022