Rendet e ditës për “Komisioni për Ekonominë dhe Financat”

E martë, datë 20.09.2022
20/09/2022
E hënë, datë 12.09.2022
12/09/2022
E martë, datë 06.09.2022
06/09/2022
E mërkurrë, datë 13.07.2022
13/07/2022
E martë, datë 12.07.2022
12/07/2022