Programi i Punës për “Komisioni për Ekonominë dhe Financat”

kalendari i punimeve _ KEF per periudhen 17 janar - 4 shkurt ( miratohet te henen )
1/20/2022
Program pune për periudhën 25 nëntor - 20 dhjetor 2019
11/26/2019
Kalendari i veçantë i punimeve të komisionit për shqyrtimin e projektligjeve të paketës fiskale dhe të projektligjit “për buxhetin e vitit 2020”
11/14/2019
Program pune për periudhën 28 tetor - 15 nëntor 2019
10/29/2019
Program pune për periudhën 30 shtator - 18 tetor 2019
9/30/2019