PROJEKTLIGJ “PËR SHPALLJEN E UJRAVE TË DETIT TË GJIRIT TË SARANDËS, BUTRINTIT, KSAMILIT, HIMARËS, BORSHIT, QEPAROIT DHE PALASËS, UJRA TË DETIT TË “GJIREVE HISTORIKE” TË REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË DHE PËRFSHIRJEN E TYRE NË UJRAT E BRENDSHME DETARE TË REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË””
Datë depozitimi: 06/11/2020
Statusi: Kthyer nismëtarit
Propozuesi: Deputet
Projektligji:

Shiko dokumentin

Relacioni Shoqërues:

Shiko dokumentin