Lista e procesverbaleve për “Komisioni për Punën, Çështjet Sociale dhe Shëndetësinë”

Kërko për procesverbale


Datë depozitimi nga:
Datë depozitimi deri:Rezultatet e kërkimit

# Procesverbal Struktura
1 Procesverbal, datë 06.10.2015 Komisioni për Punën, Çështjet Sociale dhe Shëndetësinë
2 Procesverbal, datë 05.10.2015 Komisioni për Punën, Çështjet Sociale dhe Shëndetësinë
3 Procesverbal, datë 28.09.2015 Komisioni për Punën, Çështjet Sociale dhe Shëndetësinë
4 Procesverbal, datë 22.09.2015 Komisioni për Punën, Çështjet Sociale dhe Shëndetësinë
5 Procesverbal, datë 21.09.2015 Komisioni për Punën, Çështjet Sociale dhe Shëndetësinë
6 Procesverbal, datë 15.09.2015 Komisioni për Punën, Çështjet Sociale dhe Shëndetësinë
7 Procesverbal, datë 14.09.2015 Komisioni për Punën, Çështjet Sociale dhe Shëndetësinë
8 Procesverbal, datë 20.07.2015 Komisioni për Punën, Çështjet Sociale dhe Shëndetësinë
9 Procesverbal, datë 14.07.2015 Komisioni për Punën, Çështjet Sociale dhe Shëndetësinë
10 Procesverbal, datë 13.07.2015 Komisioni për Punën, Çështjet Sociale dhe Shëndetësinë