Lista e procesverbaleve për “Komisioni për Ekonominë dhe Financat”

Kërko për procesverbale


Datë depozitimi nga:
Datë depozitimi deri:Rezultatet e kërkimit

# Procesverbal Struktura
1 Procesverbal, datë 20.10.2015 Komisioni për Ekonominë dhe Financat
2 Procesverbal, datë 13.10.2015 Komisioni për Ekonominë dhe Financat
3 Procesverbal, datë 12.10.2015 Komisioni për Ekonominë dhe Financat
4 Procesverbal, datë 07.10.2015 Komisioni për Ekonominë dhe Financat
5 Procesverbal, datë 06.10.2015 Komisioni për Ekonominë dhe Financat
6 Procesverbal, datë 05.10.2015 Komisioni për Ekonominë dhe Financat
7 Procesverbal, datë 28.09.2015 Komisioni për Ekonominë dhe Financat
8 Procesverbal, datë 22.09.2015 Komisioni për Ekonominë dhe Financat
9 Procesverbal, datë 21.09.2015 Komisioni për Ekonominë dhe Financat
10 Procesverbal, datë 15.09.2015 Komisioni për Ekonominë dhe Financat