Kryetari i Kuvendit Ruçi, mesazh në Ditën e Sulltan Nevruzit: Besimi, sakrifica e shpresa, trashëgimi e vyer e Bektashizmit

  • Postuar më, 22/03/2020

Kryetari i Kuvendit, z. Gramoz Ruçi, ka dhene sot një mesazh për besimtarët bektashianë dhe të gjithë shqiptarët, me rastin e Festës së Sulltan Nevruzit.
“Gezuar Sulltan Nevruzin, festën e rigjallërimit të natyrës dhe jetës njerëzore! Besimi, sakrifica e shpresa janë një trashëgimi e vyer e Bektashizmit, të cilat sot  kanë vlerë më tepër se kurrë.  Vetëm e drejta e jetës ështe supreme dhe sot e drejta për të jetuar përmban dhe imponon detyrime e solidaritet nga të gjithë qytetarët, kudo në botë. Qofshin të bekuar  mjekët, gladiatorët e mbrojtjes së jetëve tona!”, shkruan në mesazhin e tij Kryetari i Kuvendit,z. Gramoz Ruçi.


Share