Njoftim mbi shtyrjen e seancës plenare të datës 12 mars 2020

  • Postuar më, 11/03/2020

Seanca plenare e parashikuar për tu zhvilluar nesër më datën 12.03.2020 shtyhet deri në njoftim të dytë, për shkak të situatës së krijuar dhe në kuadër të masave mbrojtëse ndaj Koronavirusin COVID -19.


Share