Njoftim për zhvillimin e dëgjesës publike së deputetëve të Kuvendit të Shqipërisë me kandidatët për Këshillin Mbikqyrës të Bankës së Shqipërisë

  • Postuar më, 30/10/2018

Njoftim për zhvillimin e dëgjesës publike së deputetëve të Kuvendit të Shqipërisë me kandidatët për Këshillin Mbikqyrës të Bankës së Shqipërisë:

 

Kuvendi i Shqipërisë, njofton se ditën e mërkurë, datë 31 tetor 2018, ora 9.00, në ambientet e Kryesisë së Kuvendit, në sallën e Komisionit parlamentar të Ekonomisë dhe Financave ( salla e re, kati i II-të ) do të organizohet dëgjesa publike e 15 kandidatëve që i janë përgjigjur  thirrjes publike të Kuvendit më datë 4 tetor 2018, për plotësimin e tre vendeve vakante që i përzgjedh Kuvendi i Shqipërisë, mbështetur në vendimin e tij Nr.103, dt.4.10.2018 “Për procedurën paraprake të përzgjedhjes së  tre anëtarëve të Këshillit Mbikqyrës të Bankës së Shqipërisë”,

Kandidatët janë njoftuar se do të kenë në dispozicion kohën e prezantimit të CV ( jo më shumë se 3 minuta ) si dhe shpalosjen e platformës dhe vizionit të tyre ( jo më shumë se 15 minuta ) për të qenë anëtar në Këshillin Mbikqyrës të Bankës së Shqipërisë.

 

 

Lista e kandidatëve që kanë aplikuar në Kuvend për tre vendet vakante që përzgjidhen nga Kuvendi për në Këshillin Mbikqyrës të BSH:

 

 

 

1-      Vjollca Braho        

2-      Bardhyl Ceku          

3-      Leontijev Çuçi        

4-      Sulo Hadëri

5-      Artan Hoxha          

6-      Altin Hoti                     

7-      Oljan Kanushi        

8-      Genc Koxhaj           

9-       Arben Malaj          

10-   Visar Malaj            

11-   Luljeta Minxhozi     

12-  Ergys Misha          

13-  Nikollaq Pano           

14-  Drini Salko                     

15-  Arben Xibri             

 

 


Share