Lista e kandidatëve për gjyqtarë të Gjykatës Kushtetuese

 • Postuar më, 20/03/2018

Pas shpalljes së vendit vakant për gjyqtarin e Gjykatës Kushtetuese, që do të zgjidhet nga Kuvendi, kanë paraqitur kërkesën për shprehje interesi, si dhe dokumentacionin përkatës, kandidatët:  

 1. Anila Kristani
 2. Arta Vorpsi
 3. Besnik Muçi
 4. Çlirim Gjata
 5. Dashamir Kore
 6. Dedë Kasneci
 7. Denar Biba
 8. Elsa Toska
 9. Gëzim Allaraj
 10. Ilir Kadiu
 11. Ilir Panda
 12. Irena Nino
 13. Kostandin Kazanxhi
 14. Kristaq Traja
 15. Rexhep Bekteshi
 16. Sinan Tafaj
 17. Sokol Hasani
 18. Shpresa Beçaj
 19. Theodhor Sollaku
 20. Valbona Bala


Share