Kryetari i Komisionit për Sigurinë Kombëtare z. Naço së bashku me disa anëtar deputetë të Komisionit pritën sot në ambjentet e Komisionit një grup studentësh dhe pedagogë pjesë e grupit “Studentët flasin”

  • Postuar më, 15/06/2022

Kryetari i Komisionit për Sigurinë Kombëtare z. Naço së bashku me disa anëtar deputetë të Komisionit pritën sot në ambjentet e Komisionit një grup studentësh dhe pedagogë pjesë e grupit “Studentët flasin” në një vizitë studimore ku qëllimi i këtij takimi konsiston në praktikën e funksionimit të Komisionit të Sigurisë, procedurat e përgatitjes së një projekligji, hapat të cilat ndjek  deri në miratimin e tij në seancë plenare. Gjatë kësaj vizite u zhvilluan pyetje të ndryshme dhe diskutime mes studentëve dhe deputetëve të Komisionit për Sigurinë Kombëtare.

 

Vizita studimore zhvillohet nga AIPA (Instituti Shqiptar për çështjet Publike) pjesë e Universitetit Barleti  në kuadër të projektit “Studentët flasin”.


Share