Deputetja Mimi Kodheli zgjidhet kryetare e Grupit Parlamentar Socialist e Asamblesë Parlamentare të NATO-s

  • Postuar më, 28/05/2022

Nga data 27 maj 2022 në Vilnius të Lituanisë është duke u mbajtur Sesioni i Pranverës i Asamblesë Parlamentare të NATO-s.
Zonja Mimi Kodheli u zgjodh kryetare e Grupit Parlamentar Socialist brenda Asamblesë Parlaentare të NATO-s, pas një votimi në mënyrë unanime.
Në fokus të këtij sesioni që ishte parashikuar të mbahej në Kiev është duke u diskutuar situata në Ukrainë, masat konkrete që janë adaptuar nga Aleanca dhe përgjigjia ndaj agresionit rus.


Share