Kryetarja e Kuvendit, znj. Lindita Nikolla, mori pjesë në Meshën e fillimit të shërbesës baritore të Arqipeshkvit të Arqidioqezës Tiranë-Durrës, Imzot Arjan Dodaj, në Katedralen e Shën Palit në Tiranë

  • Postuar më, 22/01/2022

Kryetarja e Kuvendit, znj. Lindita Nikolla, mori pjesë sot paradite në Meshën e fillimit të shërbesës baritore të Arqipeshkvit të Arqidioqezës Tiranë-Durrës, Imzot Arjan Dodaj, e cila u mbajt në Katedralen e Shën Palit në Tiranë.

Në Meshë ishin të pranishëm personalite të larta shtetërore, përfaqësues të komuniteteve fetare dhe besimtarë katolikë.Share