Edukimi Qytetar

  • Postuar më, 03/09/2021

Mirësevjen  në këndin dedikuar Edukimit Qytetar. Kjo është hapësira jote, për tu informuar dhe edukuar në formë argëtuese dhe interaktive.

Kuvendi i Shqipërisë të fton të luash me ne dhe të informohesh mbi nismat dhe organizimet që ndërrmeren, në kuadër të Edukimit Qytetar.

 

Eja të zbulojmë së bashku më tepër:


                                                                                                                                             

    

Share