Kryetarja e Kuvendit, znj. Lindita Nikolla, mori pjesë në Grand Gala, organizuar me rastin e përurimit të Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit

  • Postuar më, 16/09/2021

Kryetarja e Kuvendit,znj. Lindita Nikolla, mori pjesë në Grand Gala, organizuar me rastin e përurimit të Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit, nën kujdesin e Kryeministrit të Shqipërisë, z. Edi Rama.

Në këtë veprimtari merrnin pjesë personalitete të larta shtetërore, anëtarë të Këshillit të Ministrave, ambasadorë dhe përfaqësues të Trupit Diplomatik, intelektualë, personalitete të artit, kulturës etj.


Share