Komisioni për Integrimin Evropian miratoi projektligjin “Për të huajt”

  • Postuar më, 19/05/2021

19 maj 2021

Komisioni për Integrimin Evropian, në drejtimin e nënkryetares, znj. Senida Mesi, në mbledhjen virtuale të radhës vijoi me shqyrtimin nen për nen dhe në tërësi të projektligjit “Për të huajt”. Komisioni e shqyrtoi këtë projektligj në cilësinë e komisionit për dhënie mendimi dhe në mbledhjen e mëparshme e kishte miratuar parimisht projekt-aktin në fjalë. Të pranishëm në mbledhjen e sotme për t’iu përgjigjur pyetjeve të deputetëve ishte z. Julian Hodaj, zëvendësministër i Brendshëm, z. Julian Hodaj dhe stafi teknik i kësaj ministrie.

Pas diskutimeve dhe sugjerimeve nga deputetët e pranishëm në komision për riformulimin e neneve të caktuara të tij, komisioni e miratoi projektligjin nen për nen dhe në tërësi.

Mbledhja e sotme e komisionit u zhvillua përmes platformës elektronike të komunikimit “Cisco Webex”.


Share