Kryetari i Kuvendit,z.Gramoz Ruçi, uron besimtarët myslimanë për Natën e Kadrit: Bekim, mirësi, adhurim, falje, dashuri për të gjithë

  • Postuar më, 08/05/2021

Kryetari i Kuvendit,z.Gramoz Ruçi, ka uruar sonte besimtarët myslimanë për Natën e Kadrit. “Uroj të gjithë besimtarët myslimanë në Natën e Kadrit, këtë natë të madhe të muajit të bekuar të Ramazanit, në prag të Fiter Bajramit, këtij festivali të shenjtë të besimit, gëzimit, faljes dhe shpresës. Bekim, mirësi, adhurim dhe dashuri për të gjithë.”, shkruan në mesazhin e urimit Kryetari i Kuvendit,z.Gramoz Ruçi.


Share