Kuvendi gjatë pandemisë së Covid-19

  • Postuar më, 17/09/2020

1.      Kryetari i Kuvendit, z. Gramoz Ruçi, mesazhe për rritjen e kujdesit për t’u mbrojtur nga koronavirusi


2.      Covid-19: çfarë ka bërë Kuvendi i Shqipërisë për të menaxhuar situatën 3.      Si ka punuar Kuvendi përgjatë pandemisë-Transparenca 4.      Nismat e Kuvendit të Shqipërisë 


5.      Ligjet e miratuara nga Kuvendi gjatë pandemisë 6.      Statistika për veprimtarinë e Kuvendit në seancë plenare gjatë pandemisë7.      Kalendari i punimeve 2020 8.      Coronavirus: Si mund të mbrojmë veten dhe të tjerët 9.      Statistika të aktivitetit në media sociale
Share