Vendim nr. 62/2022 “Për miratimin e dekretit të Presidentit të Republikës për shkarkimin e Zëvendëskryeministrit dhe Ministrit të Shtetit për Rindërtimin dhe Programin e Reformave”


Tipi i aktit: Vendim
Data e miratimit: 28/07/2022
Përmbajtja e aktit: Shiko dokumentin