Vendim nr. 63/2022 “Për miratimin e dekretit të Presidentit të Republikës për emërimin e Ministrit të Shtetit dhe Kryenegociatorit"


Tipi i aktit: Vendim
Data e miratimit: 28/07/2022
Përmbajtja e aktit: Shiko dokumentin