Rendi i ditës

Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut

E martë, datë 22 shkurt 2022


Ora:10.00

Ne rend të dites:

1.      Seancë dëgjimore publike me kandidatët për komisioner pranë Avokatit të Popullit”
Komisioni hetimor për impiantet e trajtimit të mbetjeve urbane

E martë, datë 22 shkurt 2022


Ora:10.30

Ne rend të dites:

Seancë me pyetjet e dëshmitarëve:

     1.      Z. Erion Veliaj – Kryetar i Bashkisë Tiranë

2.      Z. Ëngjëll Agaci – Sekretar i Përgjithshëm i Këshillit të Ministrave

3.      Z. Damian Gjiknuri – Sekretar i Përgjithshëm i Partisë Socialiste

4.      Z. Alqi Bllako – Deputet i Kuvendit të Shqipërisë

 

Mbledhja zhvillohet në sallën “Pjetër Arbnori”. (salla e Byrosë)