Seanca Plenare

E enjte, datë 23 qershor 2022, ora 10:00


Rendi i ditës:


Urdhër dhe rendi i ditës për seancën plenare, datë 23 qershor 2022, ora 10 00.pdf (dokument)
Lista e diskutuesve në seancën plenare të datës 23 qershor 2022, ora 10 00.pdf (dokument)