SHQIP | ENGLISH

Sot në kuvend 

Get the Flash Player to see this rotator.

Sot ne Kuvend

 

SOT NE KUVEND

E hënë   6 tetor  2014

VEPRIMTARI NE KOMISIONE

Ora 9.30

Komisioni për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik

Në rend të ditës:

“Vijimi i procedurave per plotesimin e vendeve vakante per anetare te AMA.”

Ora 10.00

Komisioni për Ekonominë dhe Financat

Në rend të ditës:

Vazhdimi i diskutimit te p/ligjit “Per Kontrollin e Lartet e Shtetit”.

Ora 11.30

Komisioni për Veprimtarinë Prodhuese, Tregëtinë dhe Mjedisin

Në rend të ditës:

Shqyrtimi i projektligjit “Për disa ndryshime dhe shtesa në ligjin nr. 10304, datë 15.7.2010, “Për sektorin minerar në Republikën e Shqipërisë” të ndryshuar.”

Foto Galeri

  • Kryetari i Kuvendit z. Ilir Meta priti sot Kryetarin e Asamblesë së Madhe Kombëtare të Turqisë z. Cemil Çiçek
  • Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta priti sot Kryetarin e Parlamentit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski
  • Nën drejtimin Kryetarit të Kuvendit, z. Ilir Meta zhvillohet mbledhja e Sesionit të Dytë të Asamblesë Parlamentare të Procesit të Bashkëpunimit të Evropës Juglindore (SEECP)
  • Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta priti sot Kryetarin e Parlamentit të Sllovenisë, z. Milan Brglez
  • Prononcim i Kryetarit të Kuvendit z. Ilir Meta pas takimit me Kryetarin e Parlamentit të Kosovës, z. Kadri Veseli
  • Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta priti sot Kryetarin e Parlamentit të Malit të Zi z. Ranko Krivokapić
  • Kuvendi mblidhet në seancë plenare
  • NJOFTIMI PER SHTYP
  • Deklaratë për mediat e Kryetarit të Delegacionit të Shqipërisë në Asamblenë Parlamentare të SEECP në mbyllje të punimeve të Sesionit të Dytë të mbajtur në Tiranë

Video Galeri

Get the Flash Player to see this player.
© 2010 Kuvendi i Shqiperisë. Të gjitha të drejtat e rezervuara