SHQIP | ENGLISH

Sot në kuvend 

Get the Flash Player to see this rotator.

SPAHIU, Klodiana Fatmir

 

Adresa: Kuvendi i Shqipërisë
Bulevardi "Dëshmoret e Kombit", Tiranë

 

Të dhëna vetjake

Datëlindja: 22.05.1973
Vendlindja: Durrës

Edukimi:

1991-1997: Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti i Tiranës. Mjeke e Përgjithshme

Mars1998-Mars 2002 : Departamenti i Kardiologjisë. Q.S.U.T: "Nënë Tereza", Tiranë.

Veprimtaria profesionale:

2000-2003: Pedagoge e Fiziologjisë në Fakultetin e Mjekësisë. Departamenti i Lëndeve Paraklinike, Universiteti i Tiranës. Kardiologe në Klinikën e I të Kardiologjisë në Q.S.U.T. "Nënë Tereza".

Tetor 2003: Kardiologe në Rep e patologjisë spitali Durrës.

Drejtoria e Spitalit Rajonal Durrës

Mjeke kardiologe

Tetor 1999-Mars 2000

Specializim në fushën e kardiologjisë joinvazive.  (Ekokardiografi, PU-EKG, Eko-doppler e karotideve), pranë Universitetit Katolik:" Sacro Cuore", Facolta di Medicina e Chirurgia Agostino Gemeli, Romë, Itali.

2003-2004: Shkolla Pas Universitare SH.P.U, pranë Fakultetit të Mjekësisë. Departamenti i Lëndëve Paraklinike: Tema: Përshtatshmeria e zemrës ndaj efortit fizik.

Tetor 2005- Dhjetor 2005: Specializim në fushën e kardiologjisë invazive: kateterizimi i zemrës dhe koronarografinë e zemrës, pranë Spitalit "Santa Chiara", Pisa, Itali.

Viti 2006: Pedagoge e Jashtme në Lëndën e Fiziologjisë në Universitetin Privat "UFO", Tiranë.

Viti 2008 dhe në vazhdim, Docente në praktikat e Kardiologjisë pranë Universitetit "Zonja e Këshillit të Mirë", Tiranë.

Veprimtaria politike:

Pjesmarrje në fushatën e vitit 2009 për zgjedhjet e përgjithshme. Pjesmarrje në fushatën e zgjedhjeve lokale në Maj 2011.

 

Zgjedhur në:

Legjislatura: VII, VIII

Qarku, Durrës 

Grupi dhe Komisionet parlamentare:

Grupi parlamentar: PS

 

 
 
 

Foto Galeri

  • Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta priti sot Kryetarin e Parlamentit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski
  • Deklaratë për mediat e Kryetarit të Delegacionit të Shqipërisë në Asamblenë Parlamentare të SEECP në mbyllje të punimeve të Sesionit të Dytë të mbajtur në Tiranë
  • Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta priti sot Kryetarin e Parlamentit të Sllovenisë, z. Milan Brglez
  • Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta priti sot Zv. Presidentin e Parlamentit Evropian, z. Ioan Mircea Pașcu
  • Nën drejtimin Kryetarit të Kuvendit, z. Ilir Meta zhvillohet mbledhja e Sesionit të Dytë të Asamblesë Parlamentare të Procesit të Bashkëpunimit të Evropës Juglindore (SEECP)
  • Kryetari i Kuvendit z. Ilir Meta priti sot Kryetarin e Asamblesë së Madhe Kombëtare të Turqisë z. Cemil Çiçek
  • Prononcim i Kryetarit të Kuvendit z. Ilir Meta pas takimit me Kryetarin e Parlamentit të Kosovës, z. Kadri Veseli
  • Kuvendi mblidhet në seancë plenare
  • Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta priti sot Kryetarin e Parlamentit të Malit të Zi z. Ranko Krivokapić

Video Galeri

Get the Flash Player to see this player.
© 2010 Kuvendi i Shqiperisë. Të gjitha të drejtat e rezervuara