SHQIP | ENGLISH

Sot në kuvend 

Get the Flash Player to see this rotator.

Foto Galeri

  • Çështjet e edukimit ligjor dhe të profesioneve të lira të Reformës në Drejtësi diskutohen me grupet e interesit në Vlorë
  • Kuvendi mblidhet në seancë plenare
  • Durrës: Konsultim publik mbi sistemin gjyqësor dhe mënyrat e financimit drejtësisë
  • Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut diskutoi projektligjin “Për arsimin e lartë dhe kërkimin shkencor në institucionet e arsimit të lartë në Republikën e Shqipërisë”.
  • NJOFTIM PËR SHTYP
  • Komisioni për Ekonominë dhe Financat dhe Komisioni për Veprimtarinë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin shqyrtuan projektligjin “Për disa ndryshime dhe shtesa në ligjin nr. 125/2013 “Për koncesionet dhe partneritetin publik dhe privat” të ndryshuar”.
  • Kryetarja e Komisionit të Politikës së Jashtme të Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, Znj. Arta Dade merr pjesë në konferencën e OSBE-së “Lufta kundër nxitjes dhe rekrutimit të luftëtarëve të huaj terroristë”

Video Galeri

Get the Flash Player to see this player.
© 2010 Kuvendi i Shqiperisë. Të gjitha të drejtat e rezervuara