SHQIP | ENGLISH

Sot në kuvend 

Get the Flash Player to see this rotator.

Foto Galeri

  • Njoftim për shtyp
  • Deklarata për shtyp e Kryetarit të Komisionit për Sigurinë Kombëtare, z. Spartak Braho
  • Prononcimi për shtyp i Kryetarit të Kuvendit, z. Ilir Meta
  • Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën  Publike dhe të Drejtat e Njeriut shqyrtoi projektligjin “Për të drejtën e informimit për dokumentet e ish-sigurimit të shtetit të Republikës Popullore Socialiste të Shqipërisë”, propozuar nga KM
  • Znj. Arta Dade merr pjesë në  seancën “Domosdoshmëria për Gratë në Udhëheqje”, me praninë e përfaqësuesve të Forumit Global i Grave në Parlament, në konferencën organizuar nga OSBE e ODIHR në bashkëpunim me Parlamentin e Serbisë
  • Komisioni për Ekonominë dhe Financat miratoi dy projektligje të rëndësishme.
  • Kryetari i Kuvendit z. Ilir Meta priti Kryetaren e Kuvendit Popullor të Serbisë, znj. Maja Gojkovic
  • Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut miratoi një marrëveshje të rëndësishme në fushën e shëndetësisë

Video Galeri

Get the Flash Player to see this player.
© 2010 Kuvendi i Shqiperisë. Të gjitha të drejtat e rezervuara