SHQIP | ENGLISH

Sot në kuvend 

Get the Flash Player to see this rotator.

Këshilli Drejtues i Radio Televizionit Publik Shqiptar paraqet raportin e veprimtarisë për vitin 2009 në Komisionin për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik.

 

 Këshilli Drejtues i Radio Televizionit Publik Shqiptar paraqet raportin e veprimtarisë për vitin 2009 në Komisionin për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik.

  foto 31Këshilli Drejtues i Radio Televizionit Publik Shqiptar paraqiti sot raportin e veprimtarisë për vitin 2009 në Komisionin për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik. Gjatë mbledhjes, Kryetari i Këshillit Drejtues të RTSH, Agron Tufa njohu anëtarët e komisionit me organizimin e punës së këtij institucioni të rëndësishëm në fushën e medias.

Kreu i Këshillit Drejtues të RTSH vuri në dukje përpjekjet e bëra për rritjen e profesionalizmit, konsolidimin e programacioneve, emisioneve të reja që përfshijnë debate, aktualitet si dhe tema të prekshme për publikun.

Anëtarët e Komisionit për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik vlerësuan pasqyrimin e veprimtarisë së RTSH në raportin për vitin 2009, duke vënë në dukje zhvillimet pozitive në raport me realizimin e të ardhurave, diversifikimin e programacioneve si dhe përpjekjet për rritjen e konkurrueshmërisë me televizionet private. 

Gjithashtu, anëtarët e Komisionit sugjeruan ndaj Këshillit Drejtues të RTSH përmirësimin e mëtejshëm të cilësisë së programacioneve, kualifikimin e stafit dhe konsolidimin e përmbajtjes së emisioneve etj.

Pas shqyrtimit të raportit, anëtarët e komisionit miratuan raportin vjetor të Këshillit Drejtues të RTSH si dhe një projektrezolutë që përcakton disa rekomandime mbi veprimatinë e këtij institucioni përgjatë vitit 2010.

 

Foto Galeri

  • Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta merr pjesë në inaugurimin e stacionit hekurudhor në Kashar
  • Komisioni  për Politikën e Jashtme shqyrton dy projektligje të rëndësishme në fushën e energjisë dhe të shëndetësisë.
  • Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta priti sot Kryetarin e Parlamentit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski
  • Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta priti sot Kryetarin e Parlamentit të Sllovenisë, z. Milan Brglez
  • Nën drejtimin Kryetarit të Kuvendit, z. Ilir Meta zhvillohet mbledhja e Sesionit të Dytë të Asamblesë Parlamentare të Procesit të Bashkëpunimit të Evropës Juglindore (SEECP)
  • Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta priti sot Kryetarin e Parlamentit të Malit të Zi z. Ranko Krivokapić
  • Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta priti sot Zv. Presidentin e Parlamentit Evropian, z. Ioan Mircea Pașcu
  • Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta merr pjesë në ceremoninë e 90-vjetorit të krijimit të institucionit të Kontrollit të Lartë të Shtetit

Video Galeri

Get the Flash Player to see this player.
© 2010 Kuvendi i Shqiperisë. Të gjitha të drejtat e rezervuara