SHQIP | ENGLISH

Sot në kuvend 

Get the Flash Player to see this rotator.

BUFI, Majlinda

 
majlinda bufi
Adresa: Kuvendi i Shqipërisë
Bulevardi "Dëshmoret e Kombit", Tiranë
majlindabufi@gmail.com

 

Të dhëna vetjake

Datëlindja: 20.05.1972
Vendlindja: Roskovec, Fier.

Edukimi:

1990-1995: Universiteti Politeknik i Tiranës, Fakulteti  Inxhinieri Ndërtimi. 

2000-2005: Universiteti Bujqësor i Tiranës, Fakulteti Ekonomik, dega Politika Agrare.

2010-2011: Qeverisja Vendore, sfidat në Ballkan. Projekt  i Këshillit të Europës.

Veprimtaria profesionale:

1995-1999: Bashkia Roskovec, Përgjegjëse e zyrës së urbanistikës.

2000-2009: Drejtor teknik "ANB" shpk, Fier.

2009-2011: Menaxhere e supervizionit dhe kontrollit ne IC conracting, Tiranë.

2011-2013: Administratore në "Megal center" shpk, Fier.

 

Zgjedhur në:

Legjislatura: VIII

Grupi dhe Komisionet parlamentare:

Grupi parlamentar: PS

Komisioni parlamentar: Komisioni  për Ekonominë dhe Financat, anëtare.

 
 
 

Foto Galeri

Video Galeri

Get the Flash Player to see this player.
© 2010 Kuvendi i Shqiperisë. Të gjitha të drejtat e rezervuara