Kryetari i Kuvendit, z. Gramoz Ruçi, vizitë me rastin e Krishtlindjeve në Katedralen Othodokse "Ringjallja e Krishtit”

  • Postuar më, 25/12/2019

Kryetari i Kuvendit, z. Gramoz Ruçi, shkoi sot për vizitë urimi me rastin e Krishtlindjeve në Katedralen Othodokse "Ringjallja e Krishtit” në Tiranë.

Duke uruar Kryepeshkopin Janullatos për këtë ditë të shënuar, Kryetari Ruçi u shpreh se Krishtlindjet të na inspirojnë për te shtuar dashurinë, humanizmin dhe solidaritetin.


Share