Kryetarja e Komisionit të Integrimit Europian, znj. Jorida Tabaku u takua me ambasadoren franceze, znj.Elisabeth Barsacq

  • Postuar më, 21/10/2021

21 tetor 2021

Kryetarja e Komisionit të Integrimit, znj.Jorida Tabaku, priti në takim ambasadoren franceze znj.Elisabeth Barsacq. Takimi u zhvillua pranë ambjenteve të Kuvendit dhe kishte në fokus të tij, integrimin e Shqipërisë në Bashkimin Europian.