Kërkesë për interpelancë urgjente me ministren e Arsimit, Sportit dhe Rinisë zonjën Besa ShahiniPërmbajtja: Shiko dokumentin
Data e depozitimit: 09/07/2019
Raport i komisionit përgjegjës:
Statusi: Zhvilluar