Rendi i ditës

Komisioni i posaçëm për Reformën Zgjedhore

Rendi i dites


Ora:Ora 9:00

Ne rend të dites:

Rend dite:
Informacion lidhur me ecurinë e procesit të Reformës zgjedhore nga momenti i krijimit të Këshillit Politik me pjesëmarrjen e opozitës jashtë parlamentare dhe deri në fillim të muajit Mars kur puna u ndërpre për shkak të situatës me Covid 19.