Rendi i ditës

Komisioni për Punën, Çështjet Sociale dhe Shëndetësinë

Rend Dite


Ora:Ora 10:00

Ne rend të dites:

-Miratimi i procesverbalit të datës 4 qershor 2018.

-Miratimi i kalendarit te punës se Komisionit për periudhën 11 qershor – 6 korrik 2018.

 (Mbledhja e komisionit do te zhvillohet te ish-salla e Komisionit te Ekonomisë, kati 4)


Komisioni i posaçëm për Reformën Zgjedhore

Komisioni i Posaçëm për Reformën Zgjedhore


Ora:10:00

Ne rend të dites:

Rendi i ditës:
E martë, 12 qershor, ora 10.00
  1. Konferencë me temë “Shitblerja e votës, vepra penale që prekin zgjedhjet”