Sot në kuvend 

Get the Flash Player to see this rotator.

Aktualitet

1.2.3.4...
[ 26 Maj, 2015 ]
Duke biseduar mbi zgjedhjet e pushtetit vendor në Shqipëri, z. Meta nënvizoi se maxhoranca ka vullnetin maksimal për aplikimin e standardeve të zgjedhjeve në nivelin më të lartë bashkëkohor dhe në këtë drejtim mirëpritet roli i misionit vëzhgues të OSBE/ODIHR nën drejtimin e Ambasadores Audrey Glover.
[ 26 Maj, 2015 ]
Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta: Nuk ka qytet e kryeqytet në botë që e ka stacionin hekurudhor shumë larg prej tij, sepse është një pengesë për aksesin që duhet të kenë qytetarët për të udhëtuar me këtë shërbim transporti. Është një detyrë për kryetarin e ardhshëm të Bashkisë së Tiranës, z. Veliaj dhe për Ministrin e Transporteve që të gjejnë zgjidhjen. Përgëzoj institucionet për punën e bërë për rehabilitimin dhe përmirësimin e kushteve të transportit me tren për qytetarët, të cilat tashmë janë shumë komode.
[ 26 Maj, 2015 ]
Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta: Ndihemi krenarë që themeluesit e shtetit shqiptar, që prej vendosjes së pavarësisë në 1912-n, kanë patur largpamësinë për të krijuar një strukturë të pavarur shtetërore, që mbikëqyrte mënyrën e shpenzimit të arkës së shtetit. Ky institucion kushtetues që zgjidhet e shkarkohet nga Kuvendi, me propozim të Presidentit të Republikës realisht gëzon një pavarësi institucionale, organizative dhe funksionale. Marrëdhënia e përgjegjësisë reciproke, bashkëpunuese e konstruktive që ekziston midis Kuvendit dhe KLSH-së ofron një vlerë të shtuar për parametrat e mirëqeverisjes në Shqipëri dhe një kontribut në avancimin e integrimit evropian.
[ 26 Maj, 2015 ]
Projektligji parashikon faljen e gjobave të vendosura nga mospagimi i sigurimeve shoqërore dhe si afat të fundëm ka datën 30 korrik
[ 26 Maj, 2015 ]
Zëvendës Ministri i Energjisë dhe Industrisë Ilir Bejtja theksoi se objektivi i përgjithshëm i këtij projekti është të ngrejë kapacitetet e nevojshme brenda institucioneve publike dhe autoriteteve përkatëse shqiptare, si edhe të rrisë e të përditësojë kuadrin ligjor, teknik dhe institucional për të zhvilluar tregun e gazit në Shqipëri, si dhe për të zbatuar projektin e gazsjellësit TAP.
[ 25 Maj, 2015 ]
Gjatë fjalës së saj, Ministrja tha se projektligji është produkt i një procesi unik në historinë e politik-bërjes në arsimin e lartë, pasi ka ardhur pas një konsultimi të gjatë me të gjithë aktorët dhe grupet e interesit
[ 23 Maj, 2015 ]
Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta: Bashkëpunimi rajonal konkretizohet vetëm përmes përkushtimit real ndaj heqjes së barrierave, fuqizimit të shkëmbimeve tregtare, konsolidimit të zonave rajonale ekonomike dhe zbatimit të vërtetë të marrëveshjeve të tregtisë së lirë. Ne duhet t’a trajtojmë rajonin tonë si një hapësirë të përbashkët për të konkurruar më denjësisht dhe në mënyrë më të suksesshme në tregjet globale. Nuk mund të ketë rritje ekonomike, as zhvillim të qëndrueshëm nëse nuk punojmë për avancimin e proceseve demokratizuese dhe forcimit institucional në vendet tona.
[ 23 Maj, 2015 ]
Kryetari i Kuvendit vlerësoi se angazhimi i Kosovës në Asamblenë Parlamentare të Procesit të Bashkëpunimit të Evropës Juglindore (SEECP), do të rrisë kontributin e saj në të gjithë këto procese kyçe rajonale për të forcuar stabilitetin dhe për të përshpejtuar integrimin evropian.
1.2.3.4...

Foto Galeri

  • Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta merr pjesë në inaugurimin e stacionit hekurudhor në Kashar
  • Prononcim i Kryetarit të Kuvendit z. Ilir Meta pas takimit me Kryetarin e Parlamentit të Kosovës, z. Kadri Veseli
  • Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta priti sot Kryetarin e Parlamentit të Malit të Zi z. Ranko Krivokapić
  • Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta merr pjesë në ceremoninë e 90-vjetorit të krijimit të institucionit të Kontrollit të Lartë të Shtetit
  • Kryetari i Kuvendit z. Ilir Meta priti Sekretarin e Përgjithshëm të OSBE z. Lamberto Zannier
  • Komisioni  për Politikën e Jashtme shqyrton dy projektligje të rëndësishme në fushën e energjisë dhe të shëndetësisë.
  • Nën drejtimin Kryetarit të Kuvendit, z. Ilir Meta zhvillohet mbledhja e Sesionit të Dytë të Asamblesë Parlamentare të Procesit të Bashkëpunimit të Evropës Juglindore (SEECP)
  • Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta priti sot Kryetarin e Parlamentit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski

Video Galeri

Get the Flash Player to see this player.
© 2010 Kuvendi i Shqiperisë. Të gjitha të drejtat e rezervuara